Aktuelt

Siste nytt

Sveinulf Sedeniussen går til ScaleAQ

Sveinulf Sedeniussen starter i rollen som Senior Rådgiver Nord 1. oktober, og vil inngå som en del teamet Region Nord i ScaleAQ.

arrow_forwardLes mer

Wenberg velger flåte med 20 direktelinjer

Wenberg Fiskeoppdrett signerte nylig en avtale om levering av en Nova Concrete fôrflåte fra ScaleAQ. Unikt for denne er fôringsanlegget, som kan forsyne 20 merder på en gang.

arrow_forwardLes mer

Møt oss på AquaNor 2021

ScaleAQ deltar på årets AquaNor, både fysisk og digitalt. Møt oss på Skansen, i Spektrum (A-167), eller digitalt.

arrow_forwardLes mer

Vision 2.0: Nytt brukergrensesnitt, fôrkontroll, pelletdeteksjon

Fremtiden innen fôringsprogramvare: Vi er stolte av å kunne lansere Vision 2.0. ScaleAQ er med god margin den største leverandøren av fôrkameraer til havbruksnæringen. Vision 1.0 var arvtageren til NeoVision…

arrow_forwardLes mer

Bærekraftig vekst i norsk havbruk finnes der ute

Hvordan oppnå mye når tida er knapp? Vi mener bærekraftig vekst i norsk lakseproduksjon kan oppnås raskt ved å ta i bruk det kystnære havrommet med forbedret kjent teknologi.

arrow_forwardLes mer

Seminar om fôringssystemer i havbruksnæringen

ScaleAQ deltar sammen med vår samarbeidspartner Hallingplast med presentasjonen «Miljøvennlig fôringsteknologi» på FHF-seminar for havbruksnæringen 21. april.

arrow_forwardLes mer

Ny rådgiver i ScaleAQ

ScaleAQ ansetter Sigurd Grøteide som rådgiver i region sør. Sigurd kommer fra stillingen Field Operations Associate i Aquabyte.

arrow_forwardLes mer

Oppdatert utgave av FeedStation v 2.4

Som et skritt på veien mot å gjøre FeedStation til en IoT-enhet kan vi nå synkronisere FeedStation-data direkte til ScaleAQs nettskybaserte dataplattform «UniteAQ».

arrow_forwardLes mer

Ta en virtuell tur på vår nyeste betongflåte

Flåten måler hele 40 x 20 meter og har plass til det meste. Den har 12 fôrlinjer, plass til 600 tonn fôr og 80 m³ ensilasje. I tillegg har den…

arrow_forwardLes mer

Hybride fôrflåter er i ferd med å bli den nye standarden

Utstyrs og løsningsleverandøren ScaleAQ melder om at etterspørselen etter hybridløsninger til nye fôrflåter etter lansering har vært stor. Mesteparten av nye flåter leveres med løsningen som kan redusere utslipp med…

arrow_forwardLes mer

Meny

Hold meg oppdatert!

Keep me updated!

Quiero recibir información actualizada