ScaleAQ og Nærøysund Aquaservice har signert samarbeidsavtale

Nærøysund Aquaservice besitter utstyr og kompetanse som vi har sterkt tro på at kan styrke ScaleAQs aktiviteter og løsninger inn mot våre kunder i Norge og spesielt i regionen nord og sør for Rørvik, hvor ScaleAQ hadde offisiell åpning av vår nyeste produksjons, lager- og servicebase lørdag den 08. Juni på Marøystranda.

Nærøysund Aquaservice besitter utstyr og kompetanse som vi har sterkt tro på at kan styrke ScaleAQs aktiviteter og løsninger inn mot våre kunder i Norge og spesielt i regionen nord og sør for Rørvik, hvor ScaleAQ hadde offisiell åpning av vår nyeste produksjons, lager- og servicebase lørdag den 08. Juni på Marøystranda.

«Vi er svært godt fornøyde med denne formaliseringen av samarbeidet som skal komme begge parter og våre kunder til gode» sier CEO ScaleAQ Seabased, Audun Fjeldvær.

«Lokasjonen på Marøystranda hvor vi nå er etablert sammen med Moen Marin, Mekon, Rørvik Marina og Nærøysund Aquaservice, er også i tett nærhet til flere dyktige og fremoverlente oppdrettere. Vi har tro på at dette vil kunne bli et bransjeledende kompetanse- og utviklingsmiljø fremover og gleder oss til fortsettelsen» sier Audun videre.

I forbindelse med samarbeidsavtalen skal Nærøysund Aquaservice bistå ScaleAQ med flere tjenester som:

  • Produkt- og prototyputvikling
  • Komponentproduksjon
  • Produksjonspersonell
  • Servicepersonell
  • Servicebåt-tjenester

“Vi i Nærøysund Aquaservice gleder oss over å nå være en del av laget hos ScaleAQ. Vi tror at dette samarbeidet vil gi fordeler for begge parter og våre kunder fremover, i en næring som har en veldig positiv og rask utviklingstakt. Kompetanse og ressurser i alle ledd blir viktige,” sier daglig leder Brynjar Karlsen.

Om Nærøysund Aquaservice AS
Nærøysund Aquaservice AS, med base på Marøya i Nærøysund kommune, Trøndelag, tilbyr tjenester og produkter til havbruksnæringen og privatmarkedet.

Bedriften har 39. ansatte og er lærlingebedrift innen havbruksteknikk, akvakultur, industrimekaniker og fjernstyrte undervannsoperasjoner (FU). Med over 20 års erfaring, har de i tillegg til servicebåtaktiviteten utviklet en velutstyrt landbase som inkluderer plast- og metallsveising samt en CNC avdeling med vannskjæring, fresing og maskinering.

Audun Fjeldvær, CEO ScaleAQ Seabased 

Brynjar Karlsen daglig leder, Nærøysund Aquaservice