Podcast

Velkommen til vår podcast: «ScaleAQ Pod». Her får du være flue på veggen når Hanne Digre, vår Bærekraftsdirektør, og Jerome Cieza, vår HMS-direktør, utforsker fremtidens havbruk og bærekraft.

Som et internasjonalt selskap innen havbruk, er vi stolte av å levere innovasjon, teknologi og utstyr til kunder over hele verden. Vi leder grønn plattform prosjektet «SirkAQ» og visjonen er «zero plastic waste by 2030». I «ScaleAQ Pod» tar vi deg med på en spennende reise gjennom de nyeste trendene, innovative teknologiene og bærekraftige praksisene som driver havbruksindustrien fremover.

Gjennom samtaler i podcasten tar vi opp viktige temaer som vil forme fremtiden for havbruket. Våre gjester inkluderer eksperter og nyskapende ledere som deler deres innsikt, erfaringer og visjoner for en mer ansvarlig og bærekraftig havbruksnæring. Sammen er vi fast bestemt på å være pådrivere for positive endringer i industrien og for et sunnere havmiljø.

Eller finn podcasten følgende steder:
Spotify | Spotify for Podcasters | Apple Podcasts | Podtail | Podmailer | Norske Podcaster

Episoder

Episode 1 – Med biologien som premissgiver | 25.08.2023

I denne episoden snakker vi med vår biologisjef Torstein Kristensen om de sentrale miljøutfordringene næringen står ovenfor og hvordan vi i ScaleAQ og andre i næringen sammen kan overkomme disse.

Episode 2 – Plast er ikke bare plast | 08.09.2023

I denne episoden møter du Steinar Tragethon og Hallingplast – nordens største og mest moderne produsent av rørsystemer i plast. Hallingplast er også partner i Grønn plattform-prosjektet SirkAQ. Vi snakker om plast i næringen, mulighetene og behovet for resirkulering av plast og behovet for samarbeid for et mer sirkulært løp.

Episode 3 – Vi har ikke nok avfall | 22.09.2023

I denne episoden snakker vi med bærekraftsansvarlig i BEWI, Camilla Bjerkli, om BEWI og hennes engasjement for det grønne skifte. Hvilke utfordringer og barrierer står vi overfor når det gjelder å implementere sirkulære økonomiske prinsipper, og hvordan kan disse overvinnes?