Karriere

Vil du jobbe i en spennende og fremtidsrettet næring?

Å jobbe hos en ledende global rådgiver og leverandør til havbruksnæringen gir deg spennende karrieremuligheter. Fokus på produktutvikling, Marine Engineering og digitalisering har gitt oss en sterk posisjon, og gjort oss til en foretrukken partner for oppdrettsselskap verden over. Vi har kunder i over 40 land og mer enn 850 ansatte fordelt på kontorer i Norge, Skottland, Island, Canada, Tasmania, Chile, Polen og Vietnam. Vår visjon er å skape fremtidens akvakultur gjennom å skape vekst, optimalisere og oppgradere industrien. For å kunne nå denne visjonen er vi avhengige av engasjerte og motiverte medarbeidere som er dyktige på sitt fagområde. Dersom vi ikke har noen ledige stillinger ute akkurat nå, send gjerne en åpen søknad ved å klikke på linken til høyre.

Hvordan er det å jobbe i ScaleAQ?

Møt noen av menneskene som jobber hos oss.

Ledige stillinger

Stilling: Søknadsfrist: Sted:
Ingeniører – Fortøyningsanalyser 01.07.2022 Trondheim
Vi søker engasjert og motivert Produksjonsleder på Bømlo 09.06.2022 Bømlo
Vi søker Purchaser til vår Supply Chain avdeling. ASAP Haugesund
Servicetekniker Frøya/Hitra 12.06.2022 Frøya/Hitra
Utviklere Snarest Bergen, Florø

Studenter og nyutdannede

Sammen kan vi skape innovative løsninger for bærekraftig havbruk.

Ønsker du å bli en del av verdens mest bærekraftige industri for produksjon av mat? Vil du bidra til løsninger som forbedrer fiskevelferd, jobbe hands-on med ny teknologi, og være med på definere morgendagens havbruk i et konsern i vekst? Hos ScaleAQ vil du bli tatt imot av et innovativt miljø med høy kompetanse og stor takhøyde. Vi tilbyr sommerjobb og mulighet for å bryne seg på lærerike caser og studentoppgaver.

Sommerjobb

Stilling: Søknadsfrist: Sted:
Sommervikar i vår serviceavdeling på Frøya/Hitra 31.05.2022 Frøya/Hitra
Sommerstudent beskrivelse 2022 – Marine Engineering 30.05.2022 Trondheim

Studentoppgave

Ønsker du å løse reelle oppgaver og caser i en næring i vekst? Se våre tilgjengelige oppgaver under. Eller har du kanskje egne forslag? Da vil vi gjerne høre fra deg. Kontakt Morten Holthe for mer informasjon.

Filters
Meny

Quiero recibir información actualizada

Keep me updated!

Hold meg oppdatert!