Karriere

Vil du jobbe i en spennende og fremtidsrettet næring?

Å jobbe hos en ledende global rådgiver og leverandør til havbruksnæringen gir deg spennende karrieremuligheter. Fokus på produktutvikling, Marine Engineering og digitalisering har gitt oss en sterk posisjon, og gjort oss til en foretrukken partner for oppdrettsselskap verden over. Vi har kunder i over 40 land og mer enn 900 ansatte fordelt på kontorer i Norge, Skottland, Island, Canada, Tasmania, Chile, Polen og Vietnam. Vår visjon er å skape fremtidens akvakultur gjennom å skape vekst, optimalisere og oppgradere industrien. For å kunne nå denne visjonen er vi avhengige av engasjerte og motiverte medarbeidere som er dyktige på sitt fagområde. Dersom vi ikke har noen ledige stillinger ute akkurat nå, send gjerne en åpen søknad ved å klikke på linken til høyre.

Hvordan er det å jobbe i ScaleAQ?

Møt noen av menneskene som jobber hos oss.

Ledige stillinger

Stilling: Søknadsfrist: Sted:
Assisterende Site Manager Notservice 29.02.2024 Hitra og Frøya

Studenter og nyutdannede

Sammen kan vi skape innovative løsninger for bærekraftig havbruk.

Ønsker du å bli en del av verdens mest bærekraftige industri for produksjon av mat? Vil du bidra til løsninger som forbedrer fiskevelferd, jobbe hands-on med ny teknologi, og være med på definere morgendagens havbruk i et konsern i vekst? Hos ScaleAQ vil du bli tatt imot av et innovativt miljø med høy kompetanse og stor takhøyde. Vi tilbyr sommerjobb og mulighet for å bryne seg på lærerike caser og studentoppgaver.

Sommerjobb

Stilling: Søknadsfrist: Sted:
Sommerjobb – Prosjektingeniør Bærekraft og HMS Snarest
Sommerjobb – Teknologiutvikling og påvirkning på fisken Løpende Trondheim
Sommerjobb – Økodesign for sirkulær plast i havbruk Løpende Trondheim

Studentoppgave

Ønsker du å løse reelle oppgaver og caser i en næring i vekst? Se våre tilgjengelige oppgaver under. Eller har du kanskje egne forslag? Da vil vi gjerne høre fra deg. Kontakt Morten Holthe for mer informasjon.

Filters
Reset
Reset
Reset