ScaleAQ og Cermaq inngår globalt partnerskap

ScaleAQ og Cermaq signerte nylig en global rammeavtale. Avtalen stadfester ScaleAQ sin posisjon som Cermaq sin partner og leverandør verden over.

Tettere samarbeid gir verdi

– Denne avtalen sikrer oss tilgang til ScaleAQ sine produkter, ekspertise og service. Vi får konkurransedyktige betingelser i alle våre regioner sier Rune Halvorsen, Procurement & Operational Improvement Director, i Cermaq Norge. – Vi liker forretningsfilosofien til ScaleAQ, de er en kompetent partner med interessante produkter og løsninger. Vi tror tett og langsiktig samarbeid med nøye utvalgte leverandører gir en ekstra verdi både for oss og leverandørene. Det å ha blitt enige om betingelser og priser på definerte produkter, gir oss effektive innkjøpsprosesser og lar oss fokusere på hovedoppgavene våre. Det sikrer oss også de beste verktøyene for å kunne levere best mulige resultater.

Skreddersydd utvikling

– ScaleAQ er til stede med rådgivning, service og lokalkunnskap i alle Cermaq sine regioner. Vi ser frem til å jobbe enda tettere med dem i årene som kommer forteller Stig Førre, Chief Commercial Officer i ScaleAQ. – En langsiktig avtale gir begge parter forutsigbarhet og kontinuitet, hvor vi sammen kan fokusere på optimalisering av driften, blant annet gjennom samarbeid på utvikling av løsninger som er viktige for Cermaq. ScaleAQ ble dannet for å kunne være en partner som forstår utfordringene og behovene innen havbruk. Vi ønsker å støtte næringen lokalt innen alle våre forretningsområder. Vi er veldig fornøyde med å bli valgt av Cermaq, avslutter Førre.

Om ScaleAQ

ScaleAQ er en ledende global leverandør av utstyr og løsninger til havbruksindustrien, med kunder i over 40 land og mer enn 900 ansatte. Selskapet har nærmere 40 års erfaring fra bransjen, og kontorer i Norge, Skottland, Island, Spania, Tyrkia, Chile, Canada, Tasmania og Vietnam. ScaleAQ sin produktportefølje dekker alle områder innen landbasert og sjøbasert havbruk. Fokus på produktutvikling, Marine Engineering og digitalisering har gitt selskapet en sterk posisjon, og gjort oss til en foretrukken partner for havbrukere verden over.

For mer informasjon, kontakt:

Stig Førre, CCO ScaleAQ: +47 928 84 280