ScaleAQ er hovedsponsor for TEKSET

11. og 12. februar går Tekset av stabelen i Trondheim og vi i ScaleAQ er selvsagt på plass.

Kom innom oss på vår stand i vrimleområdet

Vi vil være tilstede med stand i vrimleområdet og som deltagere på konferansen – og ser frem til å høre spennende foredrag, delta i viktige diskusjoner rundt bordene og til å ta en prat med deg.

Avtal gjerne et møte med oss

Vi ser frem til å møte dere på en av de viktigste areneaene for settefisk og landbasert produksjon av fisk. Vi håper og tror at vi skal få mye å gjøre i løpet av messen, så avtal gjerne tid med oss i forkant. Kontakt Trond Karlsen på tlf: +47 977 41 000 eller trond.karlsen@scaleaq.com.

Trond Karlsen, Sales Manager
Tlf: +47 977 41 000

«ScaleAQ Landbasert, bygger nøkkelferdige anlegg som garanterer optimal vannkvalitet for fiskeproduksjon»

Om Tekset

TEKSET er en arena der aktører i den norske settefisknæringen drøfter utfordringer og fremtidens løsninger relatert til teknologi og drift av anlegg for yngel, settefisk og postsmolt.

Tekset logo

Om ScaleAQ Landbasert

ScaleAQ Landbasert er en leverandør av nøkkelferdige RAS-anlegg. Vi kan levere nøkkelferdige prosjekter i alle størrelser. Vår verdensledende posisjon innen akvakultur gjør oss også i stand til å levere det nyeste fra et av verdens ledende samfunn innen havbruksteknologi. Våre ansatte inkluderer biologer, oppdrettere og ingeniører som har designet hundrevis av RAS-anlegg.