1. Hjem
  2. Landbased

Norsk teknologi. Verdensledende kunnskap. Optimal vannkvalitet.

Helt siden vi startet med RAS for over 25 år siden har vi levert bransjeledende teknologi for optimal vannkvalitet. Vi har funnet opp og introdusert mange av dagens bransjestandarder – og har vært tidlig ute med å omfavne nye ideer og teknologier.

Våre ansatte er biologer, oppdrettere og ingeniører som har laget hundrevis av RAS-anlegg. Med vår erfaring, vår kunnskap og våre produkter på ditt anlegg er du garantert et optimalt vannmiljø som gir sunn fisk og rask vekst.

De ansatte jobber hele tiden med nye RAS-anlegg, i tillegg til forskning- og utviklingsprosjekter. Slik holder vi oss stadig i front av den teknologiske utviklingen i bransjen.

Anleggene vi utformer er optimalisert for god fiskelogistikk og fiskehelse. Både røkteren og fisken får en god hverdag på et RAS- anlegg utformet av ScaleAQ.

Vi kan levere nøkkelferdige anlegg i alle størrelser og det siste av nyvinninger fra et av verdens ledende utviklingsmiljø for oppdrettsteknologi.

Børge Søraas

VP Landbased

ScaleAQ RAS – OptiFarm

Vi bygger nøkkelferdige systemer som sikrer optimal vannkvalitet. En komplett OptiFarm gir effektive og selvrensende kar, optimal sirkulasjonshastighet og utmerket vannkvalitet. Dette fremmer fiskens vekst, ideell fiskeproduksjon og gir en jevn fordeling av fisk i oppdrettskaret.

Nøkkelferdig teknologi

  • Vanninntak og behandling
  • Vannbehandling RAS
  • Fiskeproduksjonsenheter
  • Overvåking og kontroll
  • Slambehandling
  • Opplæring, oppstart og service

ScaleAQ gjennomfører installasjoner over hele verden

Vi har levert RAS-anlegg til hele verden i over 25 år. Vår veldokumenterte teknologi brukes på en rekke arter i både varmt og kaldt vann, samt på ferskvanns- og saltvannsfisk over hele verden. Her er noen eksempler:

Teknologi og løsninger

OptiFarm består av flere forskjellige komponenter, inkludert OptiTrap, OptiFlow og OptiTank. OptiFarm, vårt konsept for et komplett RAS anlegg, er designet for ideell fiskehelse og vekst. Hver komponent i systemet fungerer og bidrar til disse faktorene.

Vi leder utviklingen på RAS

ScaleAQ er en norsk leverandør som utvikler og leverer komplette RAS-anlegg. Vi kan levere nøkkelklare anlegg i alle størrelser. Et RASanlegg fra ScaleAQ integrerer kompetanse, produktkvalitet og innovasjon fra verdens ledende miljø innen moderne akvakultur.

Sterke team sikrer kvaliteten

Våre team består av biologer, erfarne fiskeoppdrettere og ingeniører som har konstruert hundrevis av RAS-anlegg. Vår ekspertise, erfaring og produktportefølje garanterer anlegg med optimal vannkvalitet, som gir et sunt produkt og hurtig vekst.

Velprøvd teknologi

ScaleAQ sin RAS teknologi er allerede i bruk i mange anlegg over hele verden. Høy kvalitet går igjen i nøkkelkomponentene i ScaleAQs landbaserte akvakultur-konsept OptiFarm. OptiFarm–systemet gir effektiv selvrensing av kar, optimal vannhastighet og god vannkvalitet, noe som vil føre til god velferd, fiskeproduksjon og jevn fordeling av fisk gjennom hele karvolumet. OptiFarm har tilhørende produktnavn som OptiTrap, OptiFlow og OptiTank.

Tilstedeværelse og support

ScaleAQ har strategisk plasserte kontorer i 11 land. Vi håndterer leveranser, rådgiving og teknisk bistand i alle markeder og på alle lokasjoner gjennom vårt nettverk og våre relasjoner direkte til industrien.

Meny
Quiero recibir información actualizada
Keep me updated
Hold meg oppdatert