For å kunne ha full kontroll over oppdrettsmiljøet, må riktige valg tas i alle ledd, fra valg av teknologi, til de enkelte komponentene i anlegget, og til hvordan anlegget vil fungere som en helhet.

Vi leder utviklingen på RAS

ScaleAQ er en norsk leverandør som utvikler og leverer komplette RAS-anlegg. Vi kan levere nøkkelklare anlegg i alle størrelser. Et RASanlegg fra ScaleAQ integrerer kompetanse, produktkvalitet og innovasjon fra verdens ledende miljø innen moderne akvakultur.

Sterke team sikrer kvaliteten

Våre team består av biologer, erfarne fiskeoppdrettere og ingeniører som har konstruert hundrevis av RAS-anlegg. Vår ekspertise, erfaring og produktportefølje garanterer anlegg med optimal vannkvalitet, som gir et sunt produkt og hurtig vekst.

Velprøvd teknologi

ScaleAQ sin RAS teknologi er allerede i bruk i mange anlegg over hele verden. Høy kvalitet går igjen i nøkkelkomponentene i ScaleAQs landbaserte akvakultur-konsept OptiFarm. OptiFarm–systemet gir effektiv selvrensing av kar, optimal vannhastighet og god vannkvalitet, noe som vil føre til god velferd, fiskeproduksjon og jevn fordeling av fisk gjennom hele karvolumet. OptiFarm har tilhørende produktnavn som OptiTrap, OptiFlow og OptiTank.

Tilstedeværelse og support

ScaleAQ har strategisk plasserte kontorer i 11 land. Vi håndterer leveranser, rådgiving og teknisk bistand i alle markeder og på alle lokasjoner gjennom vårt nettverk og våre relasjoner direkte i industrien.

We are aquaculture

Disse siden er enda under utvikling og vi vil fylle dem med mer innhold. Om du vil lese mer om produktene og tjenestene våre kan du foreløpig gjøre det ved å besøke sidene under.

Logoen til Steinsvik
Logoen til Aqualine
Logoen til AquaOptima

Kontakt oss for å høre hva vi kan bidra med for ditt RASprosjekt:

Navn
Fill out this field
E-post *
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed
Meny
Keep me updated
Hold meg oppdatert