ScaleAQ styrker sin posisjon som et ledende teknologimiljø i Bergen

I en spennende tid for teknologi og innovasjon i akvakulturbransjen, er vi hos ScaleAQ stolte over å kunngjøre at vårt team nylig har vokst med syv fantastiske nye medarbeidere. Dette understreker vår posisjon som et av de mest spennende teknologimiljøene i Bergen.

Nye ansikter hos ScaleAQ

Vi ønsker hjertelig velkommen til Malin Stalheim og Midora Tøsse, våre nye Support Specialists. Med sin bakgrunn fra henholdsvis Mowi og Ode, bringer de verdifull innsikt fra kundeperspektivet inn i vårt team. Deres erfaring som operasjonstekniker og driftstekniker vil være uvurderlig i vårt arbeid med å støtte kundene i bruk av våre digitale løsninger.

Ilia Syrtsov har trådt inn i rollen som Senior Utvikler på vårt Knowledger og FeedManager team. Med erfaring fra Tero Marine og Itslearning, vil Ilia spille en nøkkelrolle i utviklingen av vår nye innsiktsplattform, som vil hjelpe våre kunder å forbedre biologisk prestasjon og effektivitet gjennom bedre innsikt i miljø- og biologidata.

Henrikke Haugan er vår nye leder for Design & UX. Med en imponerende bakgrunn fra KnowIt og Volte, er Henrikke ekspert på å skape brukervennlige og effektive kundeløsninger. Hun vil arbeide tett med UX-teamet og våre kunder for å sikre at våre løsninger møter deres behov på best mulig måte.

Stephen Budgeon har blitt en del av ScaleAQ som vår nye Direktør for Kundeopplevelse. Med tjue års erfaring fra Mowi, bringer Stephen med seg dyptgående kunnskap om bransjen og en sterk forståelse for viktigheten av kundeopplevelsen i bruk av digitale løsninger.

Merca Ovnerud tar rollen som vår nye Chief Data Engineer. Merca vil lede arbeidet med å håndtere en kontinuerlig strøm av miljø- og biologidata, og sikre at disse dataene blir strukturert og organisert på en måte som gjør dem lett tilgjengelige for både oss og våre kunder.

I tillegg har vi ansatt en ny løsningsarkitekt på UniteAQ teamet vårt, som skal sørge for at vi designer brukervennlige og effektive B2B tjenester for kunder og partnere.

Velkommen til dere alle sammen! Gjett om vi gleder oss til et fantastisk 2024!

Jon Arild Tørresdal, CEO ScaleAQ Software