ScaleAQ innfører tiltak for å forhindre spredning av Covid-19

Situasjonen rundt COVID-19 viruset fortsetter å eskalere, og påvirker i større grad den globale leveringssituasjonen. Selv om utviklingen i Kina ser ut til å stabilisere seg, ser vi en kraftig økning i nye tilfeller i andre land både i Asia, Europa og Amerika.

ScaleAQ tar situasjonen svært alvorlig, og innfører flere nye strakstiltak for å beskytte ansatte, kunder og underleverandører, og forhindre videre spredning av viruset. Vi følger kontinuerlig utviklingen av situasjonen, og vil fortløpende tilpasse oss ekspertråd og innføre ev. nye preventive tiltak.

Du vil fortløpende finne oppdateringer rundt denne situasjonen på våre web- og Facebook sider.

Våre ansatte er informert om, og jobber ut fra gjeldende anbefalinger fra Folkehelseinstituttet og andre lands statlige anbefalinger.

  • De fleste administrative stillinger i ScaleAQ vil fremover jobbe fra hjemmekontor.
  • All personelltransport med fly er midlertidig stoppet.
  • Kommunikasjon og møter går nå hovedsakelig via video og telefon.
  • Salgsavdelingen jobber fremover primært via telefon og video.
  • Service tilpasser hvert oppdrag til våre egne og kunders restriksjoner, ta kontakt for mer info.
  • Produksjon og vareflyt blir påvirket av den pågående pandemien. Prevarsel er vedlagt, og berørte kunder / prosjekter vil bli kontaktet i nær fremtid.

Vi har styrket bemanning på Support for å ta unna en økende pågang av telefonhenvendelser. Åpen 24t i døgnet (+47 488 52 488)

Vi har kvalifisert personell tilgjengelig for å kunne hjelpe dere både over telefon, video og fjernstyring. Dette styres via Support, og gjelder alt utstyr fra tidligere Steinsvik og Aqualine.

Dersom en ønsker å kontakte Service direkte innen våre ulike forretningsområder, kan en benytte følgende telefonnummer / mailadresser: