Ny rådgiver i ScaleAQ

ScaleAQ ansetter Sigurd Grøteide som rådgiver i region sør. Sigurd kommer fra stillingen Field Operations Associate i Aquabyte.

Gleder seg til å starte

Sigurd er 29, bor i Bergen, har en bachelorgrad i havbruksdrift og erfaring fra både sjøbasert og landbasert produksjon av fisk. Innen leverandørleddet har han jobbet med klargjøring, kalibrering og installasjon av kamerasystemer i tillegg til brukeropplæring og service.

– Jeg peilet meg inn på oppdrettsnæringen fordi det er en positiv, bærekraftig og fremtidsrettet næring, samt at jeg er glad i havet og distriktsnorge. ScaleAQ er et allsidig, fremtidsrettet selskap i vekst, med utrolig kompetente folk i alle ledd. Jeg ser veldig frem til å bli kjent med både kunder og kolleger, forteller Sigurd.

Viktig med lokal tilstedeværelse

– Lokal tilstedeværelse er viktig for oss, forteller Regionleder Sør i ScaleAQ Åsmund Håvik. Både innen rådgivning og service er vi opptatt av å være tett på oppdretterne. Vi har godt med aktivitet i region sør og vi gleder oss til få Sigurd på plass. Utdanningen og erfaringen hans vil gjøre ham til en viktig ressurs, og vi håper at kundene vil ta godt imot ham.

Bilde av Sigurd Grøteide

Sigurd Grøteide, Rådgiver i ScaleAQ

For ytterligere informasjon kontakt:

Åsmund Håvik, Regionsleder Sør, +47 900 87 140 / asmund.havik@scaleaq.com