Lørdag 8. juni inviterer vi til ÅPNINGSFEST av bygget HAVET på Marøya!

En stor dag for akvakulturnæringen!

ScaleAQ, Moen Marin, Mekon, Rørvik Marina og Paulsen & Williksen,  har gleden av å invitere til åpen dag og feiring av vårt nye næringsbygg, HAVET, på Marøystranda.

Dette bygget blir et sentrum for kompetansedeling, innovasjon og bærekraft i akvakulturnæringen. Vi, som samarbeidspartnere, er stolte over å være en del av denne spennende utviklingen og ser frem til å bidra til vekst og fremgang i regionen.

Denne dagen gjør vi om HAVET til vårt eget vitensenter! Vi vil vise hvordan vi jobber, og hva vi jobber med. I tillegg har vi invitert med venner som vi håper kan inspirere til å lære og jobbe videre med realfag og teknisk utdanning.
Teknologien åpner som kjent mange dører og også i havbruket er vi avhengig av teknologiutvikling og implementering for å lykkes videre. Vi håper at HAVETS TEKNODAG kan være med å vise bredden i det vi jobber med. Målet er å fylle dagen med spennende aktiviteter, utstillinger, demonstrasjoner og gode samtaler.

Aktiviteter for alle aldersgrupper:

• Vitenshow med VITENSENTERET i Trondheim
• SKAPERAKTIVITETER
• Demonstrasjon av kranløft
• Motorutstilling
• Rebusløype med KULE premier
• Lær å TIG sveise
• Prøv SCALE WORLD
• Demonstrasjon av MOEN MARIN 3D Sphere
• Visning av båter
• Gratis kaffe og kaker
• Fiskekaker på gaffel
• og MYE annet gøy!

Velkommen!