ScaleAQ leverer sin største turnkey-leveranse noensinne til Norcod

ScaleAQ leverte nylig en omfattende turnkey -løsning til Norcod,  en av Norges fremste oppdrettsaktører innen produksjon av bærekraftig oppdrettstorsk. Denne leveransen inkluderte alt fra flytekrager, nøter, forankringssystem og kamera til fôringssystem og fôrflåte med vannforing.

Dette gjør at Norcod nå er utstyrt med de beste forutsetningene for å oppnå høy produksjonseffektivitet og kvalitet på fisken.

ScaleAQ er stolte og ydmyke over å ha blitt valgt av Norcod som leverandør av denne omfattende løsningen. Selskapet har en bred produktportefølje og ekspertise innen havbruk som er høyt etterspurt i markedet. Norcods valg av ScaleAQ viser at selskapet har bred kompetanse innen alle områder for havbruk og er en verdig partner for å sikre suksess i deres oppdrettsanlegg.

Norcods oppdrettsanlegg “Labukta” på Nesna er spesielt valgt på grunn av den ideelle havnære plasseringen og optimale forholdene for oppdrett av fisk.

Foto: Hans Petter Sørensen

En omfattende leveranse som denne krever en bred kompetanse fra ansatte i ScaleAQ, og uten deres innsats ville dette ikke vært mulig. Som en stolt leverandør av akvakulturbransjen ser ScaleAQ frem til å fortsette å levere innovative og bærekraftige løsninger til sine partnere i fremtiden, og bidra til å sikre en bærekraftig utvikling av oppdrettsnæringen.

Foto: Hans Petter Sørensen

Bilde av Rune Blomstervik

Rune Blomstervik, Special Advisor ScaleAQ