Olve Byre til ScaleAQ i nyopprettet stilling som Kommersialiseringsdirektør

ScaleAQ styrker laget med Olve Byre. Olve har en mastergrad i økonomisk styring og ledelse fra NHH og lang erfaring fra leverandørsiden i havbruksnæringen.

Han har blant annet jobbet som VP Aqua & Fish Farming hos kameraleverandøren Imenco, og kommer til ScaleAQ fra stillingen som VP Commercial hos Moreld Aqua.
Olve skal jobbe i grensesnittet mellom marked og utvikling og sikre at ScaleAQ også i fremtiden lanserer produkter som bidrar til fremskritt i havbruksnæringen.

– Vi er veldig fornøyde med å få Olve med på laget, forteller Nina Olufsen, CCO i ScaleAQ. Olve har en sterk bakgrunn innen salgsledelse og produktutvikling fra oppdrettsnæringen og kjenner allerede kundene godt. Vår ambisjon er å være den foretrukne og ledende partneren til oppdrettsnæringen, som driver bransjer fremover og i en stadig mer bærekraftig retning. Vi er sikre på at Olve vil bidra til dette i tiden fremover.

– Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven, sier Olve. ScaleAQ er et spennende selskap med store muligheter, og jeg håper å kunne bidra til å fortsette den positive utviklingen i selskapet.

Han startet hos ScaleAQ 1. august.

Olve Byre, Kommersialiseringsdirektør i ScaleAQ

Nina Olufsen, CCO i ScaleAQ