AquaNor 2023: En uke fylt med høydepunkter

Aqua Nor 2023 er nå historie, og den store havbruksmessen i Trondheim ble den mest besøkte noensinne. Som vanlig hadde ScaleAQ stand i Spektrum og et fullskalaanlegg på Skansen.

I løpet av de hektiske dagene besøkte mange kunder, ansatte, politikere, samarbeidspartnere og andre interesserte vår stand for en prat.

Årets stand gjenspeilet selskapets mangfold, der vi denne gangen delte stand med Moen Marin og deres samarbeidspartnere: Mekon, Navy og Marin Design. Sammen sto vi sterkere enn noen gang, og dette var den største og mest profesjonelle standen vi noensinne har hatt. Vårt fokus på mangfold og samarbeid resulterte i prisen for beste stand, noe vi er svært stolte av.

Vårt datterselskap Maskon hadde egen stand i F- hallen.

I årets program inngikk seminarer, besøk ved Norcods fôringssenter, dåp av Norcods fôrflåte, After Fair, samt en vellykket lanseringsfest ved Havet, som trakk over 500 deltakere.

Vi har opplevd noen fantastiske dager, og mottatt anerkjennelse både fra kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Det er alltid gledelig når vi investerer mye tid og store deler av årets markedsføringsbudsjett i denne ene uken.

Om Aqua Nor:
I over 40 år har Aqua Nor vært et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og den er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. De siste årene har messen trukket til seg rundt 25 000 besøkende fra opptil 80 nasjoner til Trondheim Spektrum. Her presenteres alle nyheter av betydning for næringen.

Anita G. Hårstad, Marketing Manager