Vi lanserer ScaleAQ Pod – en podcast hvor vi utforsker fremtidens havbruk og bærekraft.

Vi er superstolte over å lansere vår splitter nye podcast: ‘ScaleAQ Pod”. Her får du være flue på veggen når Hanne Digre, vår Bærekraftsdirektør, og Jerome Cieza, vår HMS-direktør, utforsker fremtidens havbruk og bærekraft.

Som et internasjonalt selskap innen havbruk, er vi stolte av å levere innovasjon, teknologi og utstyr til kunder over hele verden. I ‘ScaleAQ Pod’ tar vi deg med på en spennende reise gjennom de nyeste trendene, innovative teknologiene og bærekraftige praksisene som driver havbruksindustrien fremover.

Gjennom samtaler i podcasten tar vi opp viktige temaer som vil forme fremtiden for havbruket. Våre gjester inkluderer eksperter og nyskapende ledere som deler deres innsikt, erfaringer og visjoner for en mer ansvarlig og bærekraftig havbruksnæring. Sammen er vi fast bestemt på å være pådrivere for positive endringer i industrien og for et sunnere havmiljø.

Vår første episode er nå tilgjengelig på Spotify.

I denne episoden snakker vi med vår biologisjef Torstein Kristiansen om de sentrale miljøutfordringene næringen står ovenfor og hvordan vi i ScaleAQ og andre i næringen sammen kan overkomme disse.

Lytt til episoden og bli med på reisen mot en grønnere fremtid for havbruket!

Bilde: Jerome Cieza og Torstein Kristensen

Kontakt:

  • Hanne Digre: hanne.digre@scaleaq.com
  • Jerome Cieza: jerome.cieza@scaleaq.com
  • Tips og respons: hanne.digre@scaleaq.com

Hanne Digre, Director Sustainability og Jerome Cieza, HSEQ Director