Moen Marin AS blir en del av ScaleAQ

Steinsvik, Aqualine og Aqua Optima kunngjorde i august at de slår seg sammen og danner ScaleAQ. I august ble også Tasmanske PanLogica en del av selskapet, nå blir også Moen Marin AS med på laget.

Ønsker å tilby en komplett pakke.

– Vi er svært glade for å kunne fortelle at Moen Marin AS nå også blir en del av ScaleAQ forteller Per Ivar Lund, VP Business Development i ScaleAQ. Vi ønsker å tilby en komplett portefølje av produkter og tjenester til havbrukere over hele verden og da er fartøy et viktig element. Moen Marin AS har i en årrekke bevist at de leverer fartøy som markedet etterspør og er også langt fremme når det kommer til elektriske og hybride løsninger.

Sammen når vi et større marked

– ScaleAQ er allerede til stede i 11 land med egne kontorer. Med å bruke styrken i den brede distribusjonen vil kunder i alle markeder få en effektiv tilgang til produktene fra Moen Marin AS.
Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere for oppdretterne sier Per Ivar Lund.

Vi er allerede ledende innen fôrflåter, og det er med stolthet at vi nå også kan tilby kvalitetsbåter til oppdrettere og den tilhørende serviceindustrien.

Gleder seg til å komme i gang

– Det ScaleAQ har begynt å bygge er noe vi ønsker å være med på sier Terje Andreassen administrerende direktør i Moen Marin AS. Flåter og båter har mange likhetstrekk og vi tror at vi felles kan tilby enda bedre produkter og ett mer komplett tjenestespekter. Den lokale tilstedeværelsen, maritime forståelsen og ett seriøst forhold til innovasjon gjør at vi gleder oss til å jobbe på lag med resten av ScaleAQ.

Bilde av Geir Myklebust, Per Ivar og Terje Andreassen

Samarbeid med gjenværende virksomhet i Moen Marin Group

Den øvrige virksomheten i Moen Marin Group, bestående av Moen Marin Service AS og Moen Ship Management AS omfattes ikke av transaksjonen, men det legges opp til et tett og godt samarbeid etter gjennomføring.

– Det er tidligere kjent at våre eiere har vurdert salg av Moen Marin AS forteller Are Brekk, konsernsjef i Moen Marin. Avtalen gir de ansatte og produktene muligheten de fortjener med tanke på fremtidig vekst. Avtalen med ScaleAQ tillater fokus på vekst internasjonalt gjennom ett enda bredere produktspekter. Markedet har behov for solide og innovative partnere som kan hjelpe dem å vokse og vi ser frem til fortsettelsen.

Om ScaleAQ

ScaleAQ er et resultat av 40 års erfaring og består av Steinsvik, Aqualine og AquaOptima, Moen Marin og Pan Logica. Med vår erfaring og unike portefølje av produkter og tjenester, tar vi sikte på å være verdens ledende leverandør av teknologi og infrastruktur for land- og sjøbasert havbruk. Vi er en partner og rådgiver for våre kunders land- og sjøbaserte akvakulturprosjekter. Vi har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor langs hele norskekysten. Totalt har vi 27 kontorer i 11 ulike land.

For ytterligere informasjon kontakt:

Per Ivar Lund, VP Business Development ScaleAQ, tlf +47 415 70 363
Are Brekk, Konsernsjef Moen Marin Group, tlf +47 915 31088