Graham Smith tiltrer stillingen som GM i ScaleAQ UK & Irland

Graham Smith tiltrer stillingen som GM i ScaleAQ UK & Irland

Graham som nylig forlot stillingen som regional production manager for Shetland i Scottish Sea Farms, påtar seg rollen som GM i ScaleAQ fra 20. juli. Han skal lede et team på 19 ansatte basert i Fort William og Shetland som betjener Storbritannia og Irland.

Havbruksnæringen fortjener sterke og kompetente partnere

«Jeg ser frem til å komme i gang», sier Graham, og fortsette å ta selskapet fremover i progressiv og dynamisk retning. «Jeg vet av personlig erfaring at produktene og tjenestene som tilbys av selskapene i ScaleAQ er uten sidestykke. Videre tror jeg på det de bygger. Havbruksnæringen fortjener sterke og kompetente partnere, og sammen med resten av teamet, vil vi hjelpe næringen til å vokse og blomstre, spesielt når vi beveger oss mot den skotske regjeringens 2030 mål om å utvide sektoren betydelig».

«Vi er veldig glade for å få Graham med på laget», sier Stig Førre, CCO i ScaleAQ. «Graham har vært i oppdrettsnæringen siden 1986 og har kunnskapen, dyktigheten og den praktiske erfaringen vi ser etter. En sterk lokal tilstedeværelse er viktig for oss i alle regioner, og å ha Graham på laget sørger for det for Storbritannia og Irland».

For mer informasjon, kontakt:

Stig Førre, CCO, +47 928 84 280
Graham Macaulay-Smith GM UK & Ireland, +44 (0) 7795362418

Bilde av Graham Smith fra ScaleAQ Skottland

Graham Macaulay-Smith GM UK & Ireland, +44 (0) 7795362418