Maskon lanserer ny doseringsenhet for å sette 4 forskjellige vaksiner samtidig

I takt med stadig økende antall tilgjengelige vaksiner og endrede behov innen fiskehelse, har Maskon utviklet denne nye doseringsenheten for å møte de økende kravene til nøyaktighet, fleksibilitet og effektivitet. Enheten gjør det mulig å injisere alle nødvendige vaksiner i en enkel prosess, uten behov for gjentatte behandlinger.

Den nye doseringsenheten er utstyrt med avansert teknologi som gjør det mulig å sette både vannbaserte og oljebaserte vaksinedoser med ekstrem presisjon helt ned til 0,02 ml. Denne imponerende nøyaktigheten sikrer at enheten oppfyller Maskons høye standarder for kvalitet og fleksibilitet. Enheten kan enkelt ettermonteres på alle eksisterende maskiner, noe som gir våre kunder den nødvendige fleksibiliteten til å tilpasse seg ulike vaksineringsbehov.

Doseringsenheten er spesielt designet for å håndtere opptil 4 forskjellige vaksiner samtidig, og den kan brukes til alle vaksiner som er tilgjengelige på markedet i dag. Enheten gir full fleksibilitet når det gjelder dosestørrelser, og vaksinene kan administreres enten samtidig eller sekvensielt, avhengig av hva som er mest hensiktsmessig for hver vaksine. Den kan brukes både til IntraPeritoneal (IP) og IntraMuskulære (IM) vaksiner samtidig, noe som gjør den svært allsidig og anvendelig.

Hver dose overvåkes nøye gjennom trykksensorer som sikrer full kontroll over injeksjonstrykk og forbruk. Dosene kan også justeres individuelt etter behov. Dette gir våre kunder en høy grad av nøyaktighet og kontroll over vaksineringsprosessen.

“Vi er glade for å introdusere denne avanserte doseringsenheten som vil hjelpe våre kunder med å effektivisere vaksineringsprosessen og møte de stadig skiftende behovene innen fiskehelse,” sier Rune Reinås, Salgssjef Maskiner. “Vi tror at denne innovative løsningen vil bidra til å forbedre fiskehelsen og redusere kostnader for oppdrettere, samtidig som den sikrer høy kvalitet og nøyaktighet.”

Maskon fortsetter å være en pådriver for innovasjon innen fiskehelse og forplikter seg til å levere produkter av høyeste kvalitet til sitt kundesegment. Den nye doseringsenheten er et resultat av dyktige medarbeidere og et kontinuerlig fokus på forskning og utvikling

Rune Reinås, Salgssjef Maskiner Maskon