Besøk fra Færøyene

Arnold West jobber til daglig som servicetekniker hos vår partner MP Teknik på Færøyene. Denne uken har vi hatt ham på besøk for å lære service, vedlikehold og årskontroll på merdene våre. 

Vi i ScaleAQ mener at lokal tilstedeværelse er viktig, spesielt med tanke på service. Arnold er en av mange vi har hatt gleden av å lære opp gjennom årene. Han blir nå en del av vårt globale servicetilbud som sikrer lokalkunnskap og tilstedeværelse verden rundt.  

ScaleAQ har 40 års erfaring innen produksjon av flytekrager og har produsert over 100 000 stålklamre. Vår erfaring og ekspertise er viktig for å sikre at produktene leverer de det skal i alle forhold og vi deler gjerne av begge med kunder og samarbeidspartnere.  

Tilpasses lokale forhold

Våre flytekrager kan tilpasses alle lokaliteter, fra skjermede til svært eksponerte områder. Basert på dine spesifikasjoner finner vi sammen frem til akkurat den flytekragen som egner seg best for din driftsform og ditt område. Vi tilbyr over 100 sertifiserte flytekrager med de fleste aktuelle dimensjoner. 

Kvalitet

Gjennom år med produktutvikling har vi utviklet metoder for detaljkontroll av våre flytekrager. Ved å følge kraftvandringen gjennom flytekragen sørger vi for at alle kritiske elementer for kraftopptak blir grundig kontrollert, og at sikkerhetskravene oppfylles. 

Sertifisering i alle ledd

Som en av svært få utstyrsleverandører er ScaleAQ godkjent leverandør av både flytekrager, nøter og fortøyningsutstyr. Våre sertifikater er godkjent i henhold til kravene i NS9415. Vi benytter utelukkende sertifiserte plastsveisere med lang erfaring fra montering – uansett hvor i verden vi befinner oss. Våre erfarne medarbeidere hjelper deg å finne den riktige løsningen for nettopp dine behov. 

Over: Arnold West, servicetekniker hos vår partner MP Teknik på Færøyene.

Over: Arnold West får opplæring i service, vedlikehold og årskontroll på merdene våre.