ScaleAQ har kompetanse, produkter og folk til å hjelpe deg å sikre kontinuitet, kostnadseffektiv produksjon og å unngå tekniske problemer og forsinkelser.

Sikker drift

ScaleAQ har kompetanse, produkter og folk til å hjelpe deg å sikre kontinuitet og kostnadseffektiv produksjon.

Vi legger innsats og kunnskap i å designe og bygge avanserte løsninger med lang levetid og lave vedlikeholdskostnader. Regelmessig service og vedlikehold er likevel viktig for å holde systemene i gang.

Døgnåpen support

Som kunde av ScaleAQ får du tilgang til døgnåpen support. Noen ganger er det nok med en samtale med en erfaren tekniker eller fjernhjelp via nettet. Andre ganger må man trå til med leveranser og teknisk bistand på kort tid. Uansett er det godt å vite at våre ansatte sitter klar til å hjelpe, uansett når.

Lokal tilstedeværelse

ScaleAQ har strategisk plasserte kontorer i 11 land. Der er erfarne serviceteam klare til å hjelpe. Vi kjenner de lokale forholdene og har serviceteknikere med praktisk erfaring fra operativ drift både til sjøs og på land med inngående kunnskap om våre produkter. De vet at noen oppdrag ikke kan vente.

Forutsigbarhet

ScaleAQs serviceavtaler gir full kontroll over kostnader, uten ubehagelige overraskelser. Regelmessig service og forebyggende vedlikehold sikrer forutsigbarhet og kontinuerlig produksjon av alle oppdrettsanlegg. Vi har sertifiserte serviceteknikere med høy spisskompetanse. Serviceavtalene er tilpasset hvert kundeforhold.

We are aquaculture

Nettsidene er under utvikling. Om du vil lese mer om produktene og tjenestene våre kan du foreløpig gjøre dette ved å besøke selskapene under.

Logoen til Steinsvik
Logoen til Aqualine
Logoen til AquaOptima

Kontakt oss for en samtale om serviceavtale:

Navn
Fill out this field
E-post *
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed
Meny
Keep me updated
Hold meg oppdatert