Nova Concrete 600T – Grieg Seafood

NC11 – Nova Concrete 600T

Levert: mars 2022
Kunde: Grieg Seafood Rogaland
Lokalitet: Teistholmen, utenfor Hommersåk ved Stavanger

Grieg Seafood Rogaland ønsket en flåte spesielt utstyrt og innredet for akvakulturutdanning. Dette har resultert i en spesielt tilpasset flåte med utvidet oppholdsdel, som ivaretar både utdanning og drift på en svært god måte. Fasiliteter er skilt av slik at skoledelen har et eget klasserom til 12 elever, med egne garderober, toaletter og dusj. Klasserommet synes vi er blitt kanskje Norges flotteste – med fine, lyse forhold, samt fantastisk utsikt.

For å ivareta den daglige driften har flåten eget oppholdsrom, kjøkken og kontor separat fra skoledelen, samt adskilte lugarer, garderober, dusj, toalett. Flåten er utstyrt med utvidet ensilasjekapasitet, ScaleAQ grovkvern og utvidet syrelagring med automasjon på pumpeenhet.

Flåten er av typen Nova Concrete, kan lagre 600 tonn med fôr, den måler 20 × 40 meter, og leveres med et FeedStation sentralfôringsanlegg med åtte fôrlinjer. Videre har flåten 120 m³ ensilasjelagring og er utstyrt med ScaleAQ sin egenutviklede grovkvern. Bygging og sertifisering er utført i henhold til NS9415 og Nytek.

Produktdetaljer

Lengde x bredde:
40 x 20 m

Silokapasitet (tonn fôr/m³):
600T / 895,53 m³

Antall fôrlinjer:
8

Hs:
4,0

Hybrid:
Nei

Landstrøm:
Ja

Generator:
Nei

Veterinærrom:
Ja

Ensilasjekapasitet (m³):
120

Dieseltank (m³):
15

Vanntank (m³):
10

Septikløsning:
Septiktank

Ballastsystem:
Nei

LQ (Living Quarter) / Basic:
Basic

Antall lugarer:
1

Kjøkken:
Ja

Oppholdsrom:
Ja