LeveranserNova Concrete 600T – Grieg Seafood

Nova Concrete 600T – Grieg Seafood

Levert i mars 2022 til Grieg Seafood Rogaland, lokalitet Teistholmen, utenfor Hommersåk ved Stavanger.

Produktdetaljer

Lengde x bredde

40 x 20 m

Silokapasitet (tonn fôr/m³)

600T / 895,53 m³

Antall fôrlinjer

8

Hs

4,0

Hybrid

Nei

Landstrøm

Ja

Generator

Nei

Veterinærrom

Ja

Ensilasjekapasitet (m³)

120

Dieseltank (m³)

15

Vanntank (m³)

10

Septikløsning

Septiktank

Ballastsystem

Nei

LQ (Living Quarter) / Basic

Basic

Antall lugarer

1

Kjøkken

Ja

Oppholdsrom

Ja

Grieg Seafood Rogaland ønsket en flåte spesielt utstyrt og innredet for akvakulturutdanning. Dette har resultert i en spesielt tilpasset flåte med utvidet oppholdsdel, som ivaretar både utdanning og drift på en svært god måte. Fasiliteter er skilt av slik at skoledelen har et eget klasserom til 12 elever, med egne garderober, toaletter og dusj. Klasserommet synes vi er blitt kanskje Norges flotteste – med fine, lyse forhold, samt fantastisk utsikt.

For å ivareta den daglige driften har flåten eget oppholdsrom, kjøkken og kontor separat fra skoledelen, samt adskilte lugarer, garderober, dusj, toalett. Flåten er utstyrt med utvidet ensilasjekapasitet, ScaleAQ grovkvern og utvidet syrelagring med automasjon på pumpeenhet.

Flåten er av typen Nova Concrete, kan lagre 600 tonn med fôr, den måler 20 × 40 meter, og leveres med et FeedStation sentralfôringsanlegg med åtte fôrlinjer. Videre har flåten 120 m³ ensilasjelagring og er utstyrt med ScaleAQ sin egenutviklede grovkvern. Bygging og sertifisering er utført i henhold til NS9415 og Nytek.

Bilder

Nedlastninger

Relaterte produkter