Bli med i Scale Aquaculture Fantasy League!

Vi er stolte av å lansere vår egen Fantasy Premier League, spesielt for alle som jobber i akvakulturnæringen verden over: Scale Aquaculture Fantasy League. Dette er en fantastisk sjanse til å konkurrere om tittelen som årets beste manager!

Delta i et sosialt og engasjerende spill

Fantasy Premier League er et av verdens mest populære spill, med over 11 millioner spillere globalt, hvorav rundt 300 000 er fra Norge. Spillet er gratis, og vi inviterer alle i akvakulturnæringen til å bli med. Uansett om du er erfaren eller helt ny, er dette en flott mulighet til å knytte bånd på tvers av bransjen, ha det gøy, og kanskje til og med vinne noen fine premier!

Premier og utmerkelser

Hver runde kårer vi «Rundens Manager», som får en eksklusiv «forundringspakke» fra ScaleAQ. Til slutt vil vi kåre «Årets Manager», som stikker av med en ekstra flott hovedpremie!

Slik blir du med

Har du lyst til å delta? Det er enkelt! Klikk på knappen under og fyll ut skjemaet.

Vi oppfordrer alle til å bli med og gjøre dette til en sosial og morsom opplevelse! Del gjerne med kolleger og samarbeidspartnere – jo flere vi er, jo mer spennende blir konkurransen.

Følg oss på sosiale medier for oppdateringer, og se om du har det som skal til for å bli «Årets Manager» i Scale Aquaculture Fantasy League!

Vi gleder oss til å se hvem som tar hjem seieren!