Systemansvarlig – service 

Frist: Snarest

Varighet: Fast
Sektor: Privat
Sted: Haugesund
Silingsfunksjon: Systemansvarlig- service 

ScaleAQ

ScaleAQ er en ledende global leverandør av utstyr og løsninger til havbruksindustrien, med kunder i over 40 land og mer enn 850 ansatte. Selskapet har nærmere 40 års erfaring fra bransjen, og kontorer i Norge, Skottland, Polen, Island, Chile, Canada, Tasmania og Vietnam. ScaleAQ sin produktportefølje dekker alle områder innen landbasert og sjøbasert havbruk. Fokus på produktutvikling, Marine Engineering og digitalisering har gitt selskapet en sterk posisjon, og gjort oss til en foretrukken partner for oppdrettsselskap verden over. 

Systemansvarlig – service

Som Systemansvarlig- service vil du få ansvar for utrullingen av vårt globale service- og vedlikeholdssystem Fieldservice. Etter utrulling vil du ansvar for support og videreutvikling av systemet, både i Norge og til våre globale avdelinger. Du vil starte opp samtidig som det nye system skal tas i brukvi søker derfor deg som er systematisk, effektiv og løsningsorientert. Dette er stillingen for deg som trives med å implementere nye løsninger og ta ansvar for å fullføre etter de mål som er satt. 

Arbeidsoppgaver:

 • Løpende saksbehandling i vedlikeholdssystemet 
 • Ansvarlig for at alt av eksisterende og nye leveranser dokumenteres inn i systemet.  
 • Etablere gode vedlikeholdsrutiner av dokumentasjonskontroll og lignende. 
 • Supportere og bidra til utvikling av vedlikeholdsstrategi, med et stort fokus på hvordan vi kan strekke oss lenger for våre kunder 
 • Bidra til utvikling av systemstøtte for effektivisering av preventivt vedlikehold 
 • Ivareta krav til informasjonssikkerhet og effektiv behandling 

Personlige egenskaper:

Du vil jobbe på tvers av flere avdelinger og må derfor være fleksibelserviceinnstilt og ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevnerDu har også gjerne noe teknisk kompetanse og har stor interesse for å forstå prosesser og behov. 

Kvalifikasjoner

 • Relevant erfaring fra MS Office, herunder en stor fordel med erfaring fra Dynamics365 
 • 3-5 års arbeidserfaring knyttet til vedlikehold og tilhørende systemer. 
 • Effektiv systembruker, med stor arbeidskapasitet og leveransefokus. 
 • Erfaring fra prosjektstyring 
 • Gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig 

Vi tilbyr en spennende stilling hos en verdensledende utstyrsleverandør med store vekstambisjoner.  Du vil inngå i selskapets serviceavdeling lokalisert i våre nye lokaler sentralt i Haugesund – bestående av ca. 50 personer fra ulike avdelinger Vi tilbyr gode og konkurransedyktige betingelser. 

For mer informasjon om stillingen kontakService Manager Christian Våge på tlf  922 65 790 /mail christian.vaage@scaleaq.com eller HR and Payroll Manager Siri Kristiansen på tlf +47 481 14049 / mail siri.kristiansen@scaleaq.com 

 Søknadsfrist: Snarest  

Meny