Sommerjobb : Prosjektingeniør Dokumentkontroll

Frist: 01.02.2023

Varighet: Sommerjobb
Tiltredelse: Etter avtale
Sektor: Privat
Sted: Hovedkontor Trondheim
Stillingsfunksjon: Prosjektingeniør Dokumentkontroll

Workation

ScaleAQ er en del av sommerjobbprosjektet Workation i Trondheim som tilbyr et unikt sommerprogram for alle studentene som får jobb i de 25 deltakerbedriftene.

Dette sommerprogrammet er en god mulighet til å bli kjent med nye mennesker på tvers av bedriftene og få venner for livet. Vi og Workation skal sørge for at du får en uforglemmelig sommer her i Trondheim!

ScaleAQ er en ledende global teknologileverandør som leverer og produserer komplette anlegg til oppdrettskunder i mer enn 40 land. Selskapet har ca. 850 ansatte og kontorer i Norge, Skottland, Polen, Island, Chile, Canada, Tasmania og Vietnam.

Med økt fokus på bærekraft, biologi, produktutvikling og digitalisering sikrer ScaleAQ at utvikling av teknologi skjer på biologien og miljøet sine premisser. Det gjør vi ved å produsere og levere teknologi, infrastruktur og tjenester på en bærekraftig og innovativ måte.

Havbruksnæringen vokser, og vi har behov for økt kapasitet og kompetanse på å lede og støtte produksjonen i prosesser og styrende dokument. Vi har i dag flere ulike dokumentsystem, men ønsker å standardisere håndtering og prosesser rundt dokumentasjon på tvers av operasjonelle enheter i selskapet. ScaleAQ er en global totalleverandør innen havbruksnæringen med store vekstambisjoner og med en solid eier i ryggen.

Med sommerjobb som Prosjektingeniør innen dokumentkontroll i ScaleAQ får du 900 kompetente og innovative kollegaer fra hele verden. 

Aktuelle arbeidsoppgaver: 

  • Sette oss som selskap i stand til å strukturere eksisterende styrende- og produksjonsdokumentasjon med tilhørende rutiner for dokumentkontroll 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Innsikt i digitale løsninger og evne til å jobbe strukturert 
  • Gode samarbeidsevner, fleksibel og selvstendig 

Vi tilbyr: 

  • En spennende sommerjobb som gir deg verdifull innsikt og erfaring i en framtidsrettet bransje. 
  • Oppstart rundt midten av juni. Vi ønsker at du kan jobbe 8 uker 
  • Vi ønsker en kortfattet søknad, CV og karakterutskrift må legges ved 

For mer informasjon om stillingen, kontakt:
Arne Witzø, HR-rådgiver| tlf. 452 38 154
Elisabeth Skatvold, HR and Administration Consultant | tlf. 986 54 539