Sommerjobb : Konsulent Digital Support

Frist: 01.02.2023

Varighet: Sommerjobb
Tiltredelse: Etter avtale
Sektor: Privat
Sted: Hovedkontor Trondheim
Stillingsfunksjon: Konsulent Digital Support

Workation

ScaleAQ er en del av sommerjobbprosjektet Workation i Trondheim som tilbyr et unikt sommerprogram for alle studentene som får jobb i de 25 deltakerbedriftene.

Dette sommerprogrammet er en god mulighet til å bli kjent med nye mennesker på tvers av bedriftene og få venner for livet. Vi og Workation skal sørge for at du får en uforglemmelig sommer her i Trondheim!

ScaleAQ er en ledende global teknologileverandør som leverer og produserer komplette anlegg til oppdrettskunder i mer enn 40 land. Selskapet har ca. 850 ansatte og kontorer i Norge, Skottland, Polen, Island, Chile, Canada, Tasmania og Vietnam.

Med økt fokus på bærekraft, biologi, produktutvikling og digitalisering sikrer ScaleAQ at utvikling av teknologi skjer på biologien og miljøet sine premisser. Det gjør vi ved å produsere og levere teknologi, infrastruktur og tjenester på en bærekraftig og innovativ måte.

Havbruksnæringen vokser og vi satsningen mot bærekraft og HMS er betydelig. ScaleAQ er en global totalleverandør innen havbruksnæringen med store vekstambisjoner og med en solid eier i ryggen.

Mercatus er vår markedsledende programvare som holder kontroll på fisken fra rogn til slakt. Mercatus er en portefølje som består av Farmer (Biologi), Future (Planlegging av Biologi frem i tid), Finance (viser verdien av biologi og sammenstiller med regnskapstall), Vet (fiskehelse), Knowledger (læring av de andre applikasjonene).  

Etter endt jobb vil personene ha fått god innsikt i bruk av Mercatus softwarepakken og forstå hvordan den best utnyttes hos kunde og gå fra konsept til produkt på videoproduksjon. 

Aktuelle arbeidsoppgaver: 

  • Lage onboardings-videoer og reklame for produktene.  
  • Treffe kunder og ansatte som kjenner og bruker våre digitale produkter 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Kunnskap om Akvakultur og Media. 
  • Gode samarbeidsevner, fleksibel og selvstendig 

Vi tilbyr: 

  • En spennende sommerjobb som gir deg verdifull innsikt og erfaring i en framtidsrettet bransje. 
  • Oppstart rundt midten av juni. Vi ønsker at du/ dere kan jobbe 8 uker 
  • Vi ønsker en kortfattet søknad, CV og karakterutskrift må legges ved 

For mer informasjon om stillingen, kontakt:
Arne Witzø, HR-rådgiver| tlf. 452 38 154
Elisabeth Skatvold, HR and Administration Consultant | tlf. 986 54 539