Sommerjobb : IT konsulent

Frist: 01.02.2023

Varighet: Sommerjobb
Tiltredelse: Etter avtale
Sektor: Privat
Sted: Hovedkontor Trondheim
Stillingsfunksjon: Sommerjobb : IT konsulent

Workation

ScaleAQ er en del av sommerjobbprosjektet Workation i Trondheim som tilbyr et unikt sommerprogram for alle studentene som får jobb i de 25 deltakerbedriftene.

Dette sommerprogrammet er en god mulighet til å bli kjent med nye mennesker på tvers av bedriftene og få venner for livet. Vi og Workation skal sørge for at du får en uforglemmelig sommer her i Trondheim!

ScaleAQ er en ledende global teknologileverandør som leverer og produserer komplette anlegg til oppdrettskunder i mer enn 40 land. Selskapet har ca. 850 ansatte og kontorer i Norge, Skottland, Polen, Island, Chile, Canada, Tasmania og Vietnam.

Med økt fokus på bærekraft, biologi, produktutvikling og digitalisering sikrer ScaleAQ at utvikling av teknologi skjer på biologien og miljøet sine premisser. Det gjør vi ved å produsere og levere teknologi, infrastruktur og tjenester på en bærekraftig og innovativ måte.

Havbruksnæringen vokser og vi satsningen mot bærekraft og HMS er betydelig. ScaleAQ er en global totalleverandør innen havbruksnæringen med store vekstambisjoner og med en solid eier i ryggen.

Sommerjobb innen IT knyttet til vårt Asset Management. ScaleAQ har kontorer i 10 land og disse er knyttet sammen med IT utstyr.  Oppgaven er knyttet opp til ITIL rammeverk hvor en ser på grunnen, nytteverdien og risiko ved å ha forskjellig IT utstyr hos ScaleAQ.

Hensikten er å forstå hvordan utstyr henger sammen, til dette vil verktøyet FreshDesk benyttes. Etter endt jobb vil kandidat ha fått en god innsikt i praktisk kartlegging av IT utstyr og forståelse av risiko hos en stor bedrift. 

Aktuelle arbeidsoppgaver: 

  • Asset Management på IT utstyr.  
  • Knytte ansatte(personer) opp mot utstyr, kartlegge og dokumentere hvordan utstyret er knyttet opp mot servere og software (tjenester) 

Ønskede kvalifikasjoner

  • IT utdannelse, forståelse av ITIL rammeverk 
  • Gode samarbeidsevner, fleksibel og selvstendig 

Vi tilbyr: 

  • En spennende sommerjobb som gir deg verdifull innsikt og erfaring i en framtidsrettet bransje. 
  • Oppstart rundt midten av juni. Vi ønsker at du kan jobbe 8 uker 
  • Vi ønsker en kortfattet søknad, CV og karakterutskrift må legges ved 

For mer informasjon om stillingen, kontakt:
Arne Witzø, HR-rådgiver| tlf. 452 38 154
Elisabeth Skatvold, HR and Administration Consultant | tlf. 986 54 539