Innkjøpsleder – Moen Marin

Frist: Snarest

Varighet: Fast
Tiltredelse: Etter avtale
Sektor: Privat
Selskap: Moen Marin
Stillingsfunksjon: Innkjøpsleder

Moen Marin AS er i dag verdens største leverandør av arbeidsfartøy til havbruksindustrien. Varemerket er solid forankret i det maritime miljøet og selskapet er en del av ScaleAQ Gruppen. Moen Marin har som ambisjon å utvikle stadig nye båter hvor innovasjon og brukerbehov vektlegges høyt. Vi leder allerede i dag an i elektrifisering og digitalisering av fiskeri- og havbruksflåten i Norge og utland. Vi søker deg som vil bli en del av et topp motivert team! Moen Marin har i dag ca. 52 årsverk, hvorav 11 årsverk er i Rørvik. Økende aktivitet gjør at vi ønsker å styrke teamet ytterligere.

Vi vokser ytterligere og ønsker å styrke vår relasjon til våre leverandører. Vi søker derfor en Innkjøpsleder (Procurement Manager) som ser på seg selv som en «enabler».

Du har en viss kunnskap og interesse for båter, hva som må til for å bygge en båt effektivt og hvordan du som innkjøpsleder kan sikre at vi lykkes med å skape konkurransedyktige priser til våre kunder. Du vet at dette gjøres gjennom gode relasjoner og forståelse av hva som skaper vinn-vinn situasjoner for leverandører, verft og andre aktører som vi er avhengig av for å levere et topp produkt til våre kunder til riktig pris. Du vet at pris er viktig, men ikke alt.

Det handler om robusthet i hele logistikkjeden og at de beste prosjektene er de som blir levert på tid, til avtalt pris og kvalitet. Og hvor den eneste «støyen» var lyden av fornøyde kunder, leverandører, verft og kollegaer på overlevering og de hyggelige tilbakemeldingene fra kunden om at vi gjerne kjøper båt, produkter og løsninger fra Moen Marin igjen.

Hva får du lede og jobbe med i Moen Marin:

  • Utvikling av innkjøp- og kontraktstrategier
  • Oppfølging og etablering av rammeavtaler med leverandører og verft
  • Forhandlinger av kontrakts- og innkjøpsavtaler
  • Tett dialog og samarbeid med kunder og kollegaer om valg av leverandører
  • Tett og nært samarbeid med leverandører, verft og andre aktører som er viktig for oss
  • Interne prosesser og systemer for ditt ansvarsområde

Du har relasjonsbyggende egenskaper, liker samarbeid, er selvgående, er opptatt av god struktur og er forhandlingsvant.

Du har erfaring fra båtbygging, offshore og eller annet relevant bakgrunn i kombinasjon med relevant utdanning.

Rollen vil rapportere til Teknisk leder (CTO) i Moen Marin og arbeidsted er Trondheim.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, samt gode pensjons- og forsikringsvilkår. Du får stor påvirkning på produktene og selskapets videre utvikling. Vi er et lite og jordnært selskap, men med en ekspansiv og framoverlent strategi. Hos oss blir du en del av et godt, fokusert og motivert lag med et godt arbeidsmiljø. Vi har flotte lokaler på Pirsenteret i Trondheim. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Får du energi av stillingsannonsen og det å bli med på laget vårt, da er du hjertelig velkommen om bord.

For ytterligere informasjon kan du kontakte vår rådgiver i Headvisor AS Lars Jakob Arnøy, tlf. 907 69 045 eller Moen Marin AS ved CEO Bernt Lilliestråle, tlf. 970 10 515 eller CTO Torfinn Hansvik, tlf. 959 71 341. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknadsfrist: Snarest