Utvikler i Florø

Frist: Snarest

Varighet: Fast
Tiltredelse: Etter avtale
Sektor: Privat
Sted: Florø
Stillingsfunksjon: Utvikler

ScaleAQ

ScaleAQ er en ledende global leverandør av utstyr og løsninger til havbruksindustrien, med kunder i over 40 land og mer enn 850 ansatte. Selskapet har nærmere 40 års erfaring fra bransjen, og kontorer i Norge, Skottland, Island, Chile, Canada, Tasmania og Vietnam. ScaleAQ sin produktportefølje dekker alle områder innen landbasert og sjøbasert havbruk. Fokus på produktutvikling, Marine Engineering og digitalisering har gitt selskapet en sterk posisjon, og gjort oss til en foretrukken partner for havbrukere verden over.

Om ScaleAQ Digital

Moderne havbruk er en høyteknologisk industri, der de digitale styringssystemene frem til nå har vært preget av proprietære løsninger. ScaleAQ har vært en pådriver for åpne grensesnitt, og har inntatt en ledende bransjeposisjon i forhold til integrasjon og dataflyt.

Våre ulike programvareprodukter kommuniserer via åpne API’er, og gir dermed oppdrettere mulighet til å integrere våre løsninger i et sømløst miljø med andre systemer.  Når standardiserings- og digitaliseringsbølgen for alvor nå skyller over havbruksindustrien, er både mulighetene og fallgruvene mange.

ScaleAQ leverer velprøvde og markedsledende programvarer og digitale produkter som dekker hele verdikjeden, og produktene våre sørger for at den biologiske produksjonen skjer i tråd med bransjens krav til kontroll, fiskehelse, overvåking, planlegging og dataflyt. Vi er dermed svært godt posisjonert for videre utvikling av vår digitale produktportefølje.

Produktområdet dekker styring av fysiske komponenter på sjø- og landbaserte oppdrettsanlegg, registrering og analyse av store mengder biologiske data, miljødata og produksjonsdata, algoritmer for bilde- og videoanalyse samt digital infrastruktur for moderne driftssentraler og lokalitetsnettverk. Fremtidig utvikling av samtlige produktområder inkluderer AI, ML og DL.

Hvordan vi jobber

ScaleAQ’s utviklingsavdelinger sitter hovedsakelig i Bergen og Florø, men vi har også avdelinger i Chile og Vietnam. Som utvikler og tech-lead i ScaleAQ vil du delta i våre globale produktutviklingsteam og bidra til å utvikle verdensledende systemer innenfor akvakulturbransjen. Vi er lidenskapelig opptatt av innovative, kreative og brukervennlige løsninger. Vi jobber etter prinsippet om smidige metoder og sjekker inn og releaser kode flere ganger daglig i vår CI/CD pipeline i Azure jamnfør en DevOps utviklings- og release-strategi.

Om rollen

Du vil inngå i etablerte utviklingsteam og vil være med på å drive utviklingen av ScaleAQ’s digitale løsninger. I denne stillingen vil du jobbe med en rekke varierte oppgaver, områder og teknologier. Utviklingen av fron-end og back-end er hovedsakelig i .NET Core C# og React/Angular. API og mikrotjenester kjøres i Kubernetes i Azure. Vi bruker IOT-hub til å prosessere store mengder sensordata som blir lagret i Elasticsearch, BLOB storage samt SQL server.  ScaleAQ software går mer og mer over til å bli skybasert og det inngår i rollen å være en bidragsyter på valg arkitektur og andre tekniske valg.

Kvalifikasjoner

 • Erfaring eller utdanning som utvikler
 • Erfaring med .NET eller annet objektorientert språk
 • Erfaring med front-end rammeverk (React og/eller Angular)
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Hva ser vi etter i kandidaten

Vi søker en utvikler som er engasjert og som ønsker å være med å påvirke og utvikle digitaliseringen av havbruksnæringen. Du er proaktiv og selvdreven, men trives i et miljø der kompetansedeling og samarbeid står sterkt. Du evner å bygge robuste løsninger i samarbeid med andre, og har gode kommunikasjonsevner. Vi verdsetter personlige ambisjoner, og for den rette kandidaten vil det være gode muligheter for en videre karriere i selskapet.

Hva kan vi tilby

 • Ungt, uformelt og kreativt arbeidsmiljø
 • Nye topp moderne lokaler og arbeidsverktøy
 • Stor frihet i valg av løsninger og teknologi
 • Fleksibel arbeidstid og arbeidssted
 • Konkurransedyktige lønn, forsikring og pensjonsordninger
 • Mulighet for personlig utvikling
 • Firmahytte

Antall stillinger: 1-2
Arbeidssted: Florø
Søknadsfrist: Snarest

Kontakt: Kjetil Watnedal, Application Development Director, kjetil.watnedal@scaleaq.com, 41623120

Meny