Tech Lead i Bergen

Frist: Snarest

Varighet: Fast
Tiltredelse: Etter avtale
Sektor: Privat
Sted: Bergen
Stillingsfunksjon:Tech Lead

ScaleAQ

ScaleAQ er en ledende global leverandør av utstyr og løsninger til havbruksindustrien, med kunder i over 40 land og mer enn 850 ansatte. Selskapet har nærmere 40 års erfaring fra bransjen, og kontorer i Norge, Skottland, Island, Chile, Canada, Tasmania og Vietnam. ScaleAQ sin produktportefølje dekker alle områder innen landbasert og sjøbasert havbruk. Fokus på produktutvikling, Marine Engineering og digitalisering har gitt selskapet en sterk posisjon, og gjort oss til en foretrukken partner for havbrukere verden over.

Om ScaleAQ Digital

Moderne havbruk er en høyteknologisk industri, der de digitale styringssystemene frem til nå har vært preget av proprietære løsninger. ScaleAQ har vært en pådriver for åpne grensesnitt, og har inntatt en ledende bransjeposisjon i forhold til integrasjon og dataflyt. Våre ulike programvareprodukter kommuniserer via åpne API’er, og gir dermed oppdrettere mulighet til å integrere våre løsninger i et sømløst miljø med andre systemer.  Når standardiserings- og digitaliseringsbølgen for alvor nå skyller over havbruksindustrien, er både mulighetene og fallgruvene mange.

ScaleAQ leverer velprøvde og markedsledende programvarer og digitale produkter som dekker hele verdikjeden, og produktene våre sørger for at den biologiske produksjonen skjer i tråd med bransjens krav til kontroll, fiskehelse, overvåking, planlegging og dataflyt. Vi er dermed svært godt posisjonert for videre utvikling av vår digitale produktportefølje.

Produktområdet dekker styring av fysiske komponenter på sjø- og landbaserte oppdrettsanlegg, registrering og analyse av store mengder biologiske data, miljødata og produksjonsdata, algoritmer for bilde- og videoanalyse samt digital infrastruktur for moderne driftssentraler og lokalitetsnettverk. Fremtidig utvikling av samtlige produktområder inkluderer AI, ML og DL.

Hvordan vi jobber

ScaleAQ’s utviklingsavdelinger sitter hovedsakelig i Bergen og Florø, men vi har også avdelinger i Chile, Vietnam og Tasmania. Som utvikler og tech-lead i ScaleAQ vil du delta i våre globale produktutviklingsteam og bidra til å utvikle verdensledende systemer innenfor akvakulturbransjen. Vi er lidenskapelig opptatt av brukervennlige løsninger, og jobber agilt etter prinsippet om smidige metoder.  I tråd med vår DevOps utviklings- og release-strategi sjekker vi inn og releaser kode flere ganger daglig i vår CI/CD pipeline i Azure.

Om rollen

Du vil inngå i etablerte utviklingsteam og vil være med på å drive utviklingen av ScaleAQ’s digitale løsninger. Du vil få varierte oppgaver innen ulike områder og teknologier. Utviklingen av front-end og back-end foregår hovedsaklig i .NET Core C# og React/Angular. API og mikrotjenester kjøres i Kubernetes i Azure. Vi bruker IOT-hub til å prosessere store mengder sensordata som blir lagret i Elasticsearch, BLOB storage samt SQL server.  ScaleAQ software er i økende grad skybasert, og det inngår i rollen å være en aktiv bidragsyter i diskusjoner om arkitektur og andre tekniske valg.

Kvalifikasjoner

 • Minimum 3 års erfaring som utvikler
 • Erfaring med .NET eller annet objektorientert språk
 • Erfaring med front-end rammeverk (React og/eller Angular)
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Erfaring med utvikling i Azure

Hvem vi ser etter

Vi søker en erfaren Tech Lead som er engasjert og som ønsker å være med å påvirke digitaliseringen av havbruksnæringen. Du er proaktiv og selvdreven, men trives i et miljø der kompetansedeling og samarbeid står sterkt. Du evner å bygge robuste løsninger i samarbeid med andre, og har gode kommunikasjonsevner. Vi verdsetter personlige ambisjoner, og for den rette kandidaten vil det være gode muligheter for en videre karriere i selskapet.

Hva kan vi tilby

 • Ungt, uformelt og kreativt arbeidsmiljø
 • Nye topp moderne lokaler og arbeidsverktøy
 • Stor frihet i valg av løsninger og teknologi
 • Fleksibel arbeidstid og arbeidssted
 • Konkurransedyktige lønns-, forsikrings- og pensjonsordninger
 • Mulighet for personlig utvikling
 • Firmahytte

 

Antall stillinger: 1-2
Arbeidssted: Bergen
Søknadsfrist: Snarest

Kontakt: Lisbeth Skogland, Head of Software, Lisbeth.skogland@scaleaq.com, 90152713

Meny