Plassjef (Supervisor) settefiskanlegg

Frist: 30.11.2020

Varighet: Fast
Tiltredelse: Etter avtale
Sektor: Privat
Sted: Trondheim

ScaleAQ

ScaleAQ er en ledende global leverandør av utstyr og løsninger til havbruksindustrien, med kunder i over 40 land og mer enn 900 ansatte. Selskapet har nærmere 40 års erfaring fra bransjen, og kontorer i Norge, Skottland, Island, Chile, Canada, Tasmania og Vietnam. ScaleAQ sin produktportefølje dekker alle områder innen landbasert og sjøbasert havbruk. Fokus på produktutvikling, Marine Engineering og digitalisering har gitt selskapet en sterk posisjon, og gjort oss til en foretrukken partner for havbrukere verden over.

Vil du være med å styrke vår satsning innen landbaserte anlegg?

ScaleAQ styrker satsingen innen landbaserte anlegg og søker Plassjef (Supervisor), som skal lede arbeidet på byggeplasser ifm gjennomføring av prosjekter. Som Plassjef vil du få ansvar for å sikre koordinering, gjennomføring og fremdrift ift plan for ScaleAQ sitt scope. Du vil også være ansvarlig for å følge opp, lede og samarbeide med både underleverandører og kunder.

Arbeidsoppgaver

  • Å verifisere at utført arbeid er ihht spesifikasjoner, inkludert oppfølgning og avviksrapportering
  • Verifisere mottak og holde oversikt over ScaleAQ sitt utstyr på anlegget
  • Sikre rapportering og oppfølgning av endringer

For å lykkes i rollen må du være en tydelig leder som jobber strukturert, er fleksibel, som kommuniserer tydelig og som liker å være fysisk ute på byggeplassene som en del av jobben.

Du vil være vårt daglige ansikt utad på byggeplassen og må evne å forstå og videreformidle ScaleAQ Landbased sitt scope. Gode språkferdigheter på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, er essensielt.

Du er utdannet ingeniør innen elektro/automasjon/rør eller tilsvarende relevant bakgrunn, og har erfaring som supervisor eller lignede fra industriprosjekter. Du må ha kunnskap og forståelse for bruk av P&ID’s og gjennomføre «linewalk», og kunnskap i bruk og oppfølgning av prosjektplaner.

God kjennskap i bruk av Microsoft Office programvarer er essensielt. Du må være fleksibel ihht arbeidssted, da arbeidssted vil variere ut ifra hvor anleggene bygges.

Hos ScaleAQ blir du del av et verdensledende konsern, i en bransje som er i vekst. Vi har over 40 års erfaring i bransjen vår. Her får du muligheten til å utvikle dine ferdigheter og jobbe med mange ulike produkter. Du tar del i et sosialt og uformelt miljø, hvor det er kort vei mellom beslutning og handling.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte Rune Levang i Experis Engineering på telefon 922 37 697 eller på e-post rune.levang@no.experis.com.

Meny