Director Sustainability

Frist: Snarest

Varighet: Fast
Tiltredelse: Etter avtale
Sektor: Privat
Sted: Trondheim
Stillingsfunksjon: Ledelse

ScaleAQ

ScaleAQ er en ledende global leverandør av utstyr og løsninger til havbruksindustrien, med kunder i over 40 land og mer enn 900 ansatte. Selskapet har nærmere 40 års erfaring fra bransjen, og kontorer i Norge, Skottland, Island, Spania, Tyrkia, Chile, Canada, Tasmania og Vietnam. ScaleAQ sin produktportefølje dekker alle områder innen landbasert og sjøbasert havbruk. Fokus på produktutvikling, Marine Engineering og digitalisering har gitt selskapet en sterk posisjon, og gjort oss til en foretrukken partner for havbrukere verden over.

ScaleAQ søker etter Director Sustainability som bidrar positivt til å dra selskapet og bransjen i en enda mer bærekraftig retning

Rollen skal være synlig både internt og eksternt, og vedkommende må være en god kommunikator som evner å få folk med seg samtidig som faglig tyngde ligger i bunn.

Oppdrettsnæringen møter stadig høyere krav knyttet til bærekraftspørsmål. Som ledende tjenesteleverandør mot denne bransjen ønsker ScaleAQ å være en pådriver i arbeidet med å gjøre næringen enda bedre rustet for fremtiden. Den riktige kandidaten vil kunne bidra med å skape nødvendige endringer, kombinert med forståelse og evne til å integrere bærekraftig tankegang i den overordnede forretningsvirksomheten for ScaleAQ, og deres kunder.

Ansvarsområder

  • Skape økt engasjement internt, og ta selskapet i en mer bærekraftig retning gjennom identifisering av forbedringstiltak og muligheter, samt kontinuerlig risikovurdering knyttet til klima og miljø.
  • Være brobygger fra ScaleAQ ut mot næringen, for å synliggjøre viktigheten og muligheter knyttet til bærekraft i hele verdikjeden.
  • Gjøre bærekraft til et konkurransefortrinn for ScaleAQ.
  • Innføre bærekraftsmål og bærekraftrapportering i selskapet, samt vurdere miljømessige faktorer i styrings og kontrollsystemer.

Arbeidserfaring/kompetanse

  • Betydelig erfaring og fagkunnskap om bærekraft.
  • Dokumentert erfaring med vellykket prosjektledelse.
  • Erfaring med kommunikasjon er en fordel.
  • Erfaring fra bransjen er en fordel, men ikke et krav.
  • Høyere utdanning innen relevant fagområde.
  • Gode språkferdigheter på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

Arbeidssted

ScaleAQs hovedkontor i Trondheim

 

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor ScaleAQ i prosessens innledende del. Ta gjerne kontakt med Visindi v/ Frode Hepsø Johansson på mobil 992 21 300 eller Nils Jørgen Tømmerås på mobil 97184166

Meny
Keep me updated
Hold meg oppdatert