Brian Floyd går til ScaleAQ

Leverandør av oppdrettsutstyr, ScaleAQ, har styrket sin skotske tilstedeværelse med utnevnelsen av tidligere produksjonsdirektør i Scottish Salmon Company, Brian Floyd, som marine techincal advisor.

Floyd, som startet sin nye rolle mandag, vil gi teknisk støtte og rådgivning på stedet, i nært samarbeid med ScaleAQs kunder for å støtte porteføljen med marin infrastruktur (flytekrager, nøter og fortøyninger). Dette er en del av et større grep det norske selskapet gjør for å øke veksten til avdelingen i Storbritannia.

Helensburgh-mannen har en sterk industriell bakgrunn som strekker seg over mer enn 33 år. Han startet sin karriere hos Jura Salmon som «husbandry man», og til slutt steg han til stillingen som produksjonsdirektør i SSC i 2010.

Floyd sier: “Jeg er glad for å bli en del av et så fremtidsrettet og dynamisk selskap med stort potensial fremover. Mest av alt gleder jeg meg veldig til å komme tilbake og møte både gamle og nye bransjekolleger”.

Graham Smith, general manager for ScaleAQs UK-avdeling, sier: “Jeg er glad for at vi har klart å rekruttere Brian til selskapet. Brians mangeårige service, bransjeinnsikt og produksjonsbakgrunn passer perfekt for oss når vi går videre til neste kapittel av vår spennende reise for å utvide virksomheten i Storbritannia.

«Brian vil også jobbe veldig tett med våre globale kolleger for å sikre at vi samler all vår kompetanse for å være en sterk partner og rådgiver for alle våre kunder».

For mer informasjon, kontakt:

Graham Smith, General Manager ScaleAQ UK and Ireland, Tlf +44 (0) 7795362418

Graham Smith, venstre, med nyutnevnt marine technical advisor Brian Floyd.

Meny